top of page

ARBEIDER

MAXBO

13 SPØRSMÅL MED MAXBO

Maxbo ønsker å gjøre forbruker oppmerksomme på all den fantastiske fagkompetansen de har, og hvordan man enkelt og greit kan booke på rådgivere på deres hjemmesider. Det skal være enkelt å gjennomføre sine prosjekter hvis man handler på Maxbo!

Regissør: Carl Christian Raabe

FILM

LEDERNE

Med over 17 000 medlemmer har Lederne et ansvar for å kommunisere sitt arbeid og verdier til en bred målgruppe. For å oppnå dette målet ønsket Lederne en brandfilm som skulle formidle deres budskap på en engasjerende og effektiv måte. 

Byrå: A2N Digitalbyrå

Regissør: Sondre de Flon 

BRANDFILM

NORSK PENSJON

Norsk Pensjon ønsket å øke engasjementet og kunnskapen om pensjon og egen tjenestepensjon. 

Målgruppen var alle mellom 18-56 år. Med filmene ønsket vi å drive denne svært brede målgruppen inn til den nye landingssiden minpensjon.no ved å benytte den klassiske «5 på gata»-formen kombinert med animasjon. Filmene ble versjonert og tilpasset slik at de nådde de ulike aldersgruppene best mulig. 

Regissør: Espen Torkildsen 

«Teamet i FUNKEL har en svært hyggelig, service innstilt og profesjonell tilnærming.
De har ivaretatt og imøtekommet synspunktene og innspillene fra 8 prosjektpartnere fra det private og offentlige, samt mediebyrå. Samtidig har de bidratt med sterk faglig tyngde og integritet gjennom hele prosjektet. Norsk Pensjon og prosjektpartnerne er svært fornøyd med filmene og resultatene fra samarbeidet med FUNKEL.»

FILM

NORCONSULT

EMPLOYER BRANDING

Ingeniørbransjen har vokst kraftig de siste 20 årene, og behovet for rådgivere er stort. Med ønske om å sikre seg de best kvalifiserte søkerne til Norconsult, bestilte de minidokumentarserien Rådgiverne. Her møter vi medarbeidere i Norconsult som viser frem sin hverdag. I denne serien valgte vi å ha fokus på små og store utfordringer som disse rådgiverne hadde, og viste på denne måten frem hverdagen i Norconsult gjennom god historiefortelling. Serien resulterte i fantastiske resultater med 40% økning i antall besøkende på rekrutteringssiden. I sesong tre av den prisbelønnede minidokumentaren «Rådgiverne» fulgte vi et knippe ingeniører under prosjektering av et banebrytende nytt system for renseanlegg på Alvim. 

Regissør: Espen Torkildsen 

«Samarbeidet og utviklingen av konseptet med teamet i FUNKEL har vær både spennende, lærerikt og gøy! Vi er strålende fornøyd med resultatet og veldig stolte av produktet "Rådgiverne" slik det har blitt.»

FILM

SYKEHUS
KLOVNENE

FUNDRAISING

Årets julekampanje for 2023 fokuserte på hvordan det er stor forskjell på hva barn ønsker seg til jul. Kampanjen ble den mest innbringende for Sykehusklovnene så langt. 

Regissør: Espen Torkildsen

«Grunnen til at vi velger å jobbe med FUNKEL gang på gang, er at de evner å sette seg ordentlig inn i vår problemstilling, og på den måten lage filmer som treffer godt. I tillegg til at de er utrolig hyggelige mennesker å jobbe med, er de også ryddige, kreative og dyktige fagfolk. Årets julekampanje, med ny julefilm i samarbeid med Funkel, ga Sykehusklovnene rekord i inntekter på èn kampanjeperiode.»

FILM

PRIMAR

Med animasjon ga vi Primars middagshjelpere liv, og lagde en liten animasjonsfilm som viser hvordan Primar produserer sine deilige Bacalaoer.   

Byrå: Panorama Design 
Regissør: Morten N. Larsen 
Animasjon: Kristin Bøyesen 

ANIMASJONSFILM

ASKIM
FRUKT- OG BÆRPRESSERI

Råshot- naturen rett på flaske. 
Til lansering av sitt nye produkt Råshot ønsket Askim frukt - & bærpresseri å lage noen filmer som viser oss hvor råvarene kommer fra.
Naturen rett på flaske- rett og slett. 

Byrå: Panorama Design 
Regissør: Morten N. Larsen 

FILM

WWF

I forbindelse med WWFs kampanje "Gjør hagen villere", ønsket WWF å produsere en serie filmer for å øke kunnskapen om viktigheten av å ta vare på våre pollinatorer og hvordan vi alle kan bidra. Vi besøkte derfor fire hageentusiaster rundt om i landet for å fange deres unike og villrike hager. Resultatet er fire engasjerende kampanjefilmer for sosiale medier og en tilhørende reklamefilm for TV. Disse filmene har som mål å inspirere nordmenn til å gjøre sine egne hager mer innbydende for pollinatorer, og viser enkle måter å bidra til et rikere og mer variert plante- og dyreliv rett utenfor døren.

 

Regissører:
Morten Nyheim Larsen og Espen Torkildsen 

«Vi i WWF Verdens naturfond har hatt gleden av å samarbeide med FUNKEL, og jeg kan med glede anbefale deres tjenester. Funkel har vist seg å være kreative i sitt arbeid, og deres evne til å tenke utenfor boksen er imponerende. Deres innovative tilnærming til prosjekter har ført til unike og minneverdige resultater for oss. I tillegg til deres kreative evner, har vi også erfart at Funkel er svært punktlige i alle sine leveranser. De har vært pålitelige med hensyn til frister og har utført arbeidet sitt med en imponerende grad av nøyaktighet og profesjonalitet..» 

FILM

bottom of page